ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΓΕΝΑΡΗ, ΣΤΙΣ 12μμ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Το Συνδικάτο Φαρμάκου καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν μαχητικά το παρόν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις το Σάββατο 27 Γενάρη στο πάρκο Ελευθερίας.

Το κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ συνεχίζει την ιμπεριαλιστική επέμβαση στα εδάφη της Παλαιστίνης, μετρώντας ήδη περισσότερους από 24 χιλιάδες νεκρούς από τις αρχές του Οκτώβρη, εκ των οποίων η μεγάλη πλειοψηφία είναι παιδιά και άμαχοι.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, επιλέγει να συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στον πόλεμο, στέλνοντας πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό στις Νατοϊκές αποστολές, που καμία σχέση δεν έχουν με την ασφάλεια της χώρας.

Συνεχίζοντας τη μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο, με την παραχώρηση των λιμανιών Σούδας, Αλεξανδρούπολης, Βόλου κ.α. στις Νατοϊκές δυνάμεις για να εξαπολύουν τις δολοφονικές επεμβάσεις.

Η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό και σ’ όλους τους λαούς, η εναντίωση στους άδικους πολέμους, που γίνονται για τα συμφέροντα των λίγων, των καπιταλιστών, Ελλήνων και ξένων είναι ανάγκη να δυναμώσει!

Οι λαοί δε θα κερδίσουν τίποτα, μόνο πόνο και δυστυχία. Οι λαοί θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και ανεργία.

Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά πλοία και στρατεύματα. Δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΓΕΝΑΡΗ, ΣΤΙΣ 12μμ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.