Καταγγελία για την έξωση της Ιωάννας  Κολοβού και του γιού της από το σπίτι τους

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το συνδικάτο καταδικάζει την απαράδεκτη έξωση από το σπίτι της Ιωάννας  Κολοβού και του γιού της, καθώς και την σύλληψή τους. Για άλλη μια φορά το κράτος δείχνει την επιτελική του ικανότητα με δεκάδες αστυνομικούς να εισβάλουν στο σπίτι, να πετάνε τους έξω, να επιτίθενται σε όσους είναι συγκεντρωμένοι για να διαμαρτυρηθούν. Όλα αυτά για να μην χάσουν κέρδη τα funds και οι τράπεζες.

Σε συνθήκες που ο λαός βλέπει την ακρίβεια να  καλπάζει, ιδιαίτερα στα είδη πρώτης ανάγκης. Την ώρα που ο μισθός και η σύνταξη δεν φτάνει ούτε για τα βασικά. Την ίδια στιγμή, ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε στην βουλή το Δεκέμβρη προβλέπει ότι τα έσοδα από φόρους θα είναι στο 95% από το λαό και μόνο 5% από τις μεγάλες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα διαφημίζουν ότι η χώρα ανέβηκε επενδυτική βαθμίδα.

Αυτό το κυνήγι του κέρδους που εξυπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, και όλες οι προηγούμενες με ΣΥΡΙΖΑ  και  ΠΑΣΟΚ. Οι νόμοι που έχουν ψηφίσει όλοι μαζί έχουν οδηγήσει στην κατάσταση που ζούμε σήμερα. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι είναι χιλιάδες ο εξώσεις που θα γίνουν μέσα στο 2024.

Η μόνη απάντηση σε αυτήν την σφοδρή επίθεση που δεχόμαστε είναι  η δικιά μας οργανωμένη πάλη. Αν ενωθούμε με τον υπόλοιπο λαό, έχουμε την δύναμη να τους σταματήσουμε! Το συνδικάτο καλεί τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους του φαρμάκου σε επαγρύπνηση!

Είμαστε περισσότεροι!

Κανένας μόνος του!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.