Καταδικάζουμε την απαράδεκτη σύλληψη μαθητών! Οι μαθητές και ο λαός δεν τρομοκρατούνται. Όλοι στο συλλαλητήριο  την Κυριακή 12 Μάρτη στο Σύνταγμα στις 12.00

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια στην οποία προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στην Πάτρα, συλλαμβάνοντας δύο μαθητές γυμνάσιου σε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη απαιτώντας με τις κινητοποιήσεις τους να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων που έρχεται ως συνέχεα της έντασης της καταστολής  απέναντι στους εργαζόμενους και τον λαό που κινητοποιούνται μαζικά για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη και  ενάντια στην πολιτική που εγκληματεί απέναντι στη ζωή τους. Το μένος των δυνάμεων καταστολής κατά των διαδηλωτών δείχνει πόσο τρέμουν όταν ο λαός δεν ξεγελιέται και αγωνίζεται οργανωμένα.

Το Συνδικάτο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στις 12 στο Σύνταγμα. Να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με νέες κινητοποιήσεις και απεργιακούς αγώνες γιατί μόνο με αγώνες μπορούμε να επιβάλλουμε να ληφθούν μέτρα για την προστασίας της ζωής μας.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.