Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Όλοι την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12μ.μ. στο Σύνταγμα!

Το κλαδικό συνδικάτο φαρμάκου χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζομένους του κλάδου μας που συμμετείχαν στη μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στο κέντρο της Αθήνας.

Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή στην απεργία από μεγάλους εργασιακούς χώρους και οι διαδηλωτές έκαναν σαφές σε εργοδότες και κυβέρνηση, ότι το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί.

Και μάλιστα, εκτός από την απαίτηση για ασφαλείς συγκοινωνίες, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για όλο το λαό, θα διεκδικήσουν και μέτρα προστασίας και στους χώρους δουλειάς, ουσιαστικές αυξήσεις, υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Ταυτόχρονα, καταδικάζουμε την απροκάλυπτη προσπάθεια της αστυνομίας να χτυπήσει τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, των συνδικάτων, των φοιτητών, των μαθητών αλλά και όλων των υπόλοιπων φορέων που συμμετείχαν, αξιοποιώντας, για ακόμη μία φορά τους, πολύ βολικούς για την κυβέρνηση και την εργοδοσία γνωστούς – αγνώστους, οι οποίοι για ακόμη μία φορά εμφανίστηκαν με μοναδικό στόχο τη διάλυση της τεράστιας αυτής συγκέντρωσης.

Κάνουμε σαφές σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής δεν θα περάσει!

Οι εργαζόμενοι έχουν αντικειμενικό συμφέρον να  έρθουν σε ολική ρήξη με το σημερινό σύστημα, το οποίο γεννά φτώχεια, ανεργία, πολέμους και εσχάτως θυσιάζει, όπως οι εκπρόσωποί του λένε, ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο μας να πλημμυρίσουν ξανά το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12μ.μ. στο νέο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει και το συνδικάτο μας στο Σύνταγμα.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.