Να παρθεί πίσω η απόλυση του πρωτοπόρου συναδέλφου!

Το κλαδικό συνδικάτο φαρμάκου πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας  στο Υπουργείο εργασίας για την απόλυση συναδέλφου στην εταιρεία demo.

Ο Συνάδελφος πρωτοστάτησε στην οργάνωση των εργαζομένων με το στήσιμο επιχειρησιακού σωματείου στο χώρο, στη συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου.

Στη συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας, μας απάντησαν ότι στα πλαίσια της εργατικής νομοθεσίας και του νόμου Χατζηδάκη θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση της εταιρείας για να βρεθεί συναινετική λύση στο θέμα της απόλυσης.

Η αντιπροσωπεία του συνδικάτου μας, έκανε κάθαρο να πάρει πολιτική θέση το υπουργείο απέναντι στην εκδικητική απόλυση του συναδέλφου που επιβεβαιώνετε και με το πόρισμα από το ΣΕΠΕ Αγίου Στεφάνου.

Εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η ηγεσία του υπουργείου και η κυβέρνηση εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, πατάει σε ολη την αντεργατικη νομοθεσία όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Τους κάνουμε καθαρό  ότι θα συνεχίσουμε την πάλη για την επαναπρόσληψη του συνάδελφου δίνοντας ραντεβού αύριο στη Μεγάλη απεργία που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της DEMO.

Η Διοίκηση

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.