Ψήφισμα στήριξης και αλληλεγγύης στο επιχειρησιακό σωματείο ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Το κλαδικό συνδικάτο εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς το επιχειρησιακό σωματείο του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και τους εργαζόμενους της απέναντι  στην απαράδεκτη και συκοφαντική τρομοκρατική προσπάθεια της διοίκησης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ:

  • Η διοίκηση μαζί με διευθυντικά στελέχη της εταιρίας προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους  ενάντια στο σωματείο τάζοντας τους κάποια ψίχουλα.
  • Χρησιμοποιούν συκοφαντικές μεθόδους για να σπιλώσουν  τον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου και άλλους πρωτοπόρους εργαζόμενους.
  • Τους σέρνουν στα δικαστήρια με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες
  • Προκαλούν εντάσεις με τον μηχανισμό που έχουν με στόχο να τους προκαλέσουν.
  • Έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν την είσοδο αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας και τους συνδικάτου παραμονές Πρωτομαγιάς για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Είναι καθαρό ότι η εργοδοσία προσπαθεί να υλοποιήσει όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έχουν ψηφίσει οι κυβερνήσεις για να απαλλαγούν από την πρωτοπόρα δράση του επιχειρησιακού σωματείου που παλεύει μαζί με το κλαδικό συνδικάτο και την Ομοσπονδία για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης  με ουσιαστικές αυξήσεις, κατοχύρωση του 5νθήμερου 8ωρου Δευτέρα έως Παρασκευή.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θα πετύχουν τα σχέδια τους και θα εμποδίσουν τον αγώνα που δίνουμε σήμερα για τα δικαιώματα μας!

Το ψήφισμα στηρίζουν το επιχειρησιακά σωματεία BOEHRINGER, JOHNSON, LOREAL, DEMO καθώς και η Επιτροπή Εργαζομένων στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Επίσης, την συμπαράστασή του εκφράζει και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού. Παρακάτω παρατίθεται το ψήφισμα αλληλεγγύης από την ΠΕΝΕΝ.

Ψήφισμα Αλληλεγγύης στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την ανεπίτρεπτη επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Διοίκησης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ και των εργαζομένων που συσπειρώνονται στο επιχειρησιακό τους Σωματείο.

Η εργοδοσία επιχειρεί με ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς να σύρει τους εργαζόμενους στα δικαστήρια, σπιλώνοντας τον Πρόεδρο και άλλους πρωτοπόρους εργαζομένους, οι οποίοι δίνουν την μάχη για υπογραφή ΣΣΕ που να αντιστοιχεί στις ανάγκες τους.

Οι άθλιες πρακτικές της εργοδοσίας να στρέψει εργαζόμενους ενάντια στο Σωματείο τους θα πέσει στο κενό.

Ο εκφοβισμός, η λασπολογία και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

Δηλώνουμε την απόλυτη συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα του Σωματείου και των εργαζομένων στις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.