Καταγγέλλουμε το όργιο καταστολής στα “Πετρέλαια Καβάλας”

Το Συνδικάτο Φαρμάκου καταγγέλλει το όργιο καταστολής από τα ΜΑΤ στα «Πετρέλαια Καβάλας» με τους εργαζόμενους να αντιμετωπίζονται σαν κοινοί κακοποιοί. Καταγγέλλουμε την εισβολή των ΜΑΤ που μάλιστα προχώρησαν και σε προσαγωγές εργαζομένων. Κάπως έτσι έρχεται η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται.

Στο επίκεντρο του χτυπήματος βρέθηκε ο πολύμηνος αγώνας που δίνουν οι εργαζόμενοι ενάντια στο σχέδιο απολύσεων και εργολαβοποίησης που επιχειρεί να επιβάλει η εργοδοσία. Έτσι σχεδιάζουν εργοδοσία και κυβέρνηση να ανοίξουν τη «νέα εποχή» στα «Πετρέλαια Καβάλας».

Βία και καταστολή είναι η απάντηση Κυβέρνησης-Εργοδοσίας απέναντι στους εργαζόμενους που διεκδικούν το δικαίωμα τους στην δουλειά!

Όλα αυτά που γενικεύονται για το σύνολο των εργαζομένων, βασισμένα στους αντεργατικούς νόμους και στο τερατούργημα Χατζηδάκη, που λύνει τα χέρια εργοδοσίας και κράτους στην κατεύθυνση της ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων, για να «κόβεται όποιο κεφάλι σηκώνεται»!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων στα «Πετρέλαια Καβάλας».

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.