Καταγγέλλουμε την κλήτευση συνδικαλιστή σε δίκη. Οι αγώνες δεν θα μπουν στον γύψο!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Συνδικάτο καταδικάζει την κλήτευση σε δίκη του Λάμπρου Χατζάρα, εκλεγμένου στην Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου και της Ναυπηγικής Βιομηχανίας  Ελλάδος με ανυπόστατες κατηγορίες που μοναδικό στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν όλους όσους αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές που τσακίζουν τις ζωές των εργαζομένων. Ο συνάδελφος έκανε το «έγκλημα» μαζί με εκατοντάδες  εργαζόμενους και  εκλεγμένους συνδικαλιστές να τιμήσουν την εξέγερση που Πολυτεχνείου κόντρα στην απαγόρευση της κυβέρνησης της ΝΔ για δημόσιες συναθροίσεις. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπάρξει «σιγή νεκροταφείου» για τις τεράστιες ευθύνες της στην περίοδο της πανδημίας έπεσε στο κενό. Αντί η κυβέρνηση να πάρει μέτρα με ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος  Υγείας, να εξασφαλίσει ασφαλείς μετακινήσεις για τους εργαζόμενους, ασφαλείς συνθήκες εργασίας  προσπαθεί να ενοχοποιήσει αυτούς που διεκδικούν όλα τα παραπάνω.

Τους ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια τους θα πέσει και αυτή στο κενό. Οι εργαζόμενοι δεν ξεχνούν ότι λογικές του «διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» ανήκουν σε σκοτεινές περιόδους, αλλά και ότι με τους αγώνες τους θα καταφέρουν να ανατρέψουν τέτοιες επιδιώξεις και λογικές. Για την υπεράσπιση της ζωής μας, της Υγείας μας και των δικαιωμάτων μας δεν θα ζητήσουμε από καμία κυβέρνηση την άδεια της.             

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.