ΠΑΜΕ: Να ανακληθεί τώρα η απόλυση του προέδρου του σωματείου στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Το ΠΑΜΕ «καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική, τρομοκρατικού τύπου, απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ  και μέλους της Διοίκησης της  Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο», απαιτώντας «τώρα να ανακληθεί η απόλυση!»

Συνεχίζοντας το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Σε μια περίοδο που το Επιχειρησιακό Σωματείο παλεύει για υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις, η εταιρεία απολύει τον πρόεδρό του!

Έτσι εκφράζεται στην πράξη ο “αέρας” που έχει δώσει στην εργοδοσία το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που έχει περάσει από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.

Στόχος της εργοδοσίας είναι η τρομοκράτηση των εργαζομένων και η σιγή νεκροταφείου στο χώρο δουλειάς. Επιδιώκει να πλήξει το Σωματείο και γενικότερα το δικαίωμα των εργαζόμενων στην οργάνωση και διεκδίκηση, για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη κερδοφορία της και την υλοποίηση των σχεδιασμών της, χωρίς τις “ενοχλητικές φωνές” που μιλούν για αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ – ΠΕ και στο Σωματείο τους, στηρίζουμε τη μάχη που δίνουν μαζί με την κλαδική τους Ομοσπονδία, το κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής και το ΕΚ Πειραιά, για να ανακληθεί η απόλυση του προέδρου του Σωματείου και να υπογραφεί επιχειρησιακή ΣΣΕ. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με όλους τους τρόπους. Είναι καθήκον μας.

Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη και πρέπει να τη δείξουμε απέναντι σε εργοδοσία – κυβέρνηση που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν!

Τώρα να ανακληθεί η απόλυση! Υπογραφή Σύμβασης με αυξήσεις!»

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.