Όλοι την Τρίτη 7/3 στις 10 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας

Συνάδελφοι,

Θέλουμε να καταγγείλουμε στους εργαζόμενους της DEMO, ότι στο κλιμάκιο του Συνδικάτου μας, που είχε προγραμματισμένη περιοδεία στις 16/02/2023, στο οποίο συμμετείχε και ο απολυμένος συνάδελφος από τη DEMO για να ενημερώσει τους εργαζόμενους της εταιρείας σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται για να υπογραφεί και στον κλάδο μας κλαδική Συλλογική σύμβαση με ουσιαστικές αυξήσεις για τους εργαζόμενους, η εργοδοσία του αρνήθηκε εκδικητικά την είσοδο στο χώρο, ζητώντας εξουσιοδοτήσεις για τα μέλη της αντιπροσωπείας του Συνδικάτου για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται.

Ξεκάθαρη στόχευση είχαν να εμποδίσουν την είσοδο στον συγκεκριμένο.

Αλήθεια, γιατί φοβούνται τόσο την είσοδο του συγκεκριμένου συναδέλφου στο χώρο της εταιρείας, έτσι ώστε να του απαγορεύουν να μπει, για να ενημερώσει για τις διεκδικήσεις του Συνδικάτου;

Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας με την καθόλου διακριτική παρουσία ανθρώπων της εταιρείας να παρακολουθούν κάθε βήμα της και κάθε κουβέντα με τους εργαζόμενους.

Κάθε αντίδραση και διεκδίκηση των εργαζομένων τους ενοχλεί και τους φοβίζει. Μας θέλουν να καθόμαστε στ αυγά μας, να είμαστε ευχαριστημένοι με τα λίγα, την ώρα που με τον ιδρώτα μας βγάζουν εκατομμύρια.

Να τους φοβίσουμε ακόμη περισσότερο!

Μοναδική απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι η συσπείρωση στο κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου και στο Σωματείο Εργαζομένων DEMO και η διεκδίκηση κλαδικής Συλλογικής σύμβασης που θα εξασφαλίζει αυξήσεις και να κατοχυρώνει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Όλοι στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Εργασίας στις 7/3 στις 10:00 με αίτημα να πάρει θέση το υπουργείο ενάντια στην απόλυση του πρωτοπόρου συναδέλφου.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του σωματείου εργαζομένων στη DEMO

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.