Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, στον αγώνα για την ίδια του τη ζωή!

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα! Δεν ήταν ούτε η κακιά η ώρα, ούτε η ατομική ευθύνη ενός ή δύο εργαζόμενων…Είναι το αποτέλεσμα του διαχρονικού εγκλήματος της Ε.Ε., των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των εταιριών αυτών που συνειδητά απαξίωσαν και το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μας, μετρώντας τις ανάγκες μας σαν κόστος! Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε είναι εγκληματικό απο τη φύση του, είναι αποτρόπαιο και σάπιο, το οποίο επιβιώνει πάνω στις δικές μας πλάτες μέχρι τέλους…

(…)

Δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Δεν ειμαστε όλοι το ίδιο. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, οι τίμιοι πρωτοπόροι εργαζόμενοι που παλεύουν μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ, δεν είναι φωστήρες, δεν έχουν κανένα μαγικό ραβδάκι.. Είναι οι μοναδικοί που τα βάζουν στα ίσια, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, με τον πραγματικό μας αντίπαλο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το σύστημα της, τις κυβερνήσεις της και την εργοδοσία. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αυτοί που συνδιαλλέγονται μέσα σε κλειστά γραφεία με την εργοδοσία, είναι αυτοί που κάνουν Συνέδρια με ασφαλίτες, μπράβους και την αστυνομία! Είναι αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με την εργατική τάξη και τις ανάγκες της στο σήμερα και το αύριο!

Όλα αυτά, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 3/3. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

Το «ποτέ ξανά» θα το πει μόνο ο ίδιος ο λαός, με τη δράση του και τον αγώνα του!

Όλοι στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, την Κυριακή 11 π.μ., στο Σύνταγμα!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.