Καταγγελία για το δήμο Καλλιθέας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή Καλλιθέας που στις 31/12/2020 προχώρησε στην ανανέωση της άδειας λειτουργίας της φαρμακαποθήκης ΠΡΟΦΑΡΜ τα Σάββατα. Φαίνεται πως για το δήμο Καλλιθέας τα δικαιώματα των εργαζομένων, η σύμβαση τους για δουλειά Δευτέρα -Παρασκευή, το Σάββατο που ανήκει σε αυτούς και στις οικογένειες τους, είναι «ψιλά γράμματα» μπροστά στα κέρδη του επιχειρηματία. Αγνόησαν επιδεικτικά όλα τα επιχειρήματα του Συνδικάτου μας πως το άνοιγμα της αποθήκης τα Σάββατα, δεν καλύπτει καμία ανάγκη διανομής φαρμάκων, απλώς εξυπηρετεί τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των φαρμακαποθηκών.

Κάνουμε ξεκάθαρο, πως εργαζόμενοι δε θα πληρώσουν με το ξεχείλωμα του ωραρίου τους, τον πόλεμο για τα μερίδια αγοράς, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε επιχειρηματίες. Δεν τους αφορά, δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέσα από τις γραμμές του Συνδικάτου, να δώσουν τη μάχη για το πενθήμερο, για μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας, για σύμβαση εργασίας που θα βάζει φρένο στις επιδιώξεις των αφεντικών να επιβάλλουν εργασιακή ζούγκλα.

Ο αγώνας συνεχίζεται, είμαστε δυνατοί, είμαστε εμείς που δημιουργούμε τον πλούτο, θα νικήσουμε!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.