ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Το Συνδικάτο Φαρμάκου καταγγέλλει την εργοδοσία του Φαρμακείου Κουζώφ  Θεοδώρας για την άδικη και απάνθρωπη απόλυση συναδέλφισσας.

Η απόλυση έγινε μετά την ανακοίνωση της συναδέλφισσας ότι διεγνώστηκε με καρκίνο και θα πρέπει να λείπει κάποιες μέρες για να κάνει  χημειοθεραπείες.

Μετά από 20 χρόνια δουλειάς και προσφοράς στο φαρμακείο, η  εργοδότρια  την απέλυσε με την κατηγορία ότι έκλεψε χρήματα από το ταμείο του φαρμακείου, πράγμα που η εργαζόμενη αρνείται και ποτέ δεν αποδείχθηκε,  με αποτέλεσμα η εργαζόμενη να απολυθεί χωρίς αποζημίωση.

Για άλλη μια φορά διαφαίνεται ότι εργοδότες και εργαζόμενοι έχουν διαφορετικά συμφέροντα. Αυτοί κυνηγάνε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις τους παρέχουν τα ΄΄όπλα΄΄ για να το πετύχουν.

Τα δικά μας συμφέροντα και οι δικές μας ανάγκες για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, κερδίζονται με συλλογικό αγώνα μέσα από το Συνδικάτο μας.

Καλούμε την εργοδοσία να πάρει πίσω την άδικη κατηγορία και την απόλυση της συναδέλφισσας.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.