Ενημέρωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά με τον εμβολιασμό των εργαζόμενων στο φάρμακο

Συνάδελφοι,

παρακολουθώντας το ζήτημα του εμβολιασμού των εργαζόμενων του κλάδου και από την εικόνα που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι τώρα, προκύπτει ότι προχωράει με πολύ αργούς ρυθμούς από την Παρασκευή (19-3-2021) μπορούν να κλείνουν ραντεβού οι εργαζόμενοι στα φαρμακεία που είχαν συμπληρώσει την πλατφόρμα του ΠΦΣ από τον Ιανουάριο. Όμως και αυτό δεν ισχύει καθολικά αλλά γίνετε τμηματικά και με προβλήματα από περιοχή σε περιοχή. 


Από πληροφορίες που έχουμε υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους στα φαρμακεία. Παρακολουθούμε και αναμένουμε επιβεβαίωση των πληροφοριών.


Όσον αφορά τους εργαζόμενους στις φαρμακαποθήκες η κατάσταση είναι ακόμα πιο συγκεχυμένη αφού πληροφορούμαστε ότι κατά τόπους (σε κάποια νησιά) προγραμματίζονται ραντεβού εμβολιασμού αλλά για τους υπόλοιπους, το μεγαλύτερο κομμάτι, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ακόμα. Αντίστοιχή κατάστασή επικρατεί και στους εργαζόμενους στην ιατρική ενημέρωση. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους εργαζόμενους στις φαρμακοβιομηχανίες. 


Η Ομοσπονδία μας παρακολουθεί την κατάσταση και κάνει καθημερινά προσπάθεια συνεννόησης με τους εργοδοτικούς φορείς και κυρίως το Υπουργείο Υγείας, το οποίο όμως μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί.
Συνεχίζουμε με όλα τα μέσα την προσπάθεια για να προχωρήσει ο εμβολιασμός σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο μας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ζήτημα που προκύπτει να ενημερώνετε την Ομοσπονδία μας.                           

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.