Ενημέρωση για τη συνάντηση του Συνδικάτου με αντιπροσωπεία της DEMO για τα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων

Την Παρασκευή 12/2 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπρόσωπου του Συνδικάτου με αντιπροσωπεία της Demo, για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων απέναντι στην πανδημία.  Ως συνέχεια τηλεφωνικών παρεμβάσεων του Συνδικάτου που είχαν προηγηθεί.

Από την πλευρά μας το βασικό ζήτημα που θέσαμε είναι να κάνει η εταιρεία στο σύνολο των εργαζομένων, επαναλαμβανόμενα τεστ για τον κορωνοϊό.  Μια εταιρεία του μεγέθους της Demo  που ανακοινώνει κέρδη και νέες επενδύσεις, οφείλει να αυξήσει την ασφάλεια προς τους εργαζόμενους της σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση. H αντιπροσωπεία της Demo είπε, ότι θα μεταφέρει το αίτημα στην διοίκηση της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι βιώνουν τις χρόνιες ελλείψεις στο Δημόσιο Σύστημα υγείας, τον συνωστισμό  στα ΜΜΜ, την αύξηση της καταστολής στην καθημερινότητα, την ίδια στιγμή τους παρουσιάζουν σαν τους υπεύθυνους για την διασπορά της πανδημίας μέσω της «ατομικής ευθύνης».

Επίσης ζητήσαμε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση των εργαζομένων για την εξέλιξη της πανδημίας και εντός της εταιρείας, χωρίς να παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.