Δελτίο Τύπου του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του κλαδικού Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής πραγματοποίησε στις 15/5/2022 σύσκεψη με τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου. Στοιχεία της σύσκεψης αυτής ήταν η μαζικότητα της και το αποφασιστικό κλίμα μπροστά στο σχέδιο διεκδίκησης της υπογραφής κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όπως επίσης και αντίστοιχων επιχειρησιακών, στην κατεύθυνση κλιμάκωσης του αγώνα για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στα επιδόματα που δικαιούμαστε.

Μέσα από τη σύσκεψη συμφωνήθηκε, το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθούν περιοδείες, συσκέψεις, συγκεντρώσεις και συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς με όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, με σκοπό να έχει επιτυχία η πάλη για την υπογραφή κλαδικής και επιχειρησιακών συμβάσεων, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις βασικές ανάγκες μας.

Ιδιαίτερα σήμερα, τη στιγμή που ο μισθός εξανεμίζεται πριν καν μπει στο σπίτι μας και τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης είναι σχεδόν απλησίαστα για εμάς και τις οικογένειες μας, η ανάγκη ενίσχυσης και κλιμάκωσης του αγώνα για την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας είναι πιο αναγκαία και επίκαιρη από ποτέ.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.