Πάρτε πίσω την απόλυση! Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η απεργία των εργαζομένων στην εταιρεία ΣΥΝΦΑ του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ, με αίτημα την ανάκληση της άδικης απόλυσης του συναδέλφου μας, μέλους της επιτροπής εργαζομένων ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, συμμετείχαν μαζικά στην απεργία, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους, αλλά και παλικαρίσια στάση, χωρίς να υποκύψουν στην τρομοκρατία που προσπάθησε να στήσει η εταιρεία με τα διευθυντικά της στελέχη, αλλά και την αστυνομία την οποία κάλεσε η ίδια η εταιρεία για να εκφοβίσει τους εργαζόμενους συναδέλφους.

Η ίδια η εργοδοσία της εταιρείας, αξιοποιώντας τον νόμο Χατζηδάκη, προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας, για να κηρυχθεί η απεργία παράνομη. Τους ξεκαθαρίζουμε πως ότι και να κάνουν, όσους νόμους και να χρησιμοποιήσουν, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα τους γυρίσουν την πλάτη. Θα παλεύουμε για σταθερή δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΣΗ – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.