ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΤΑΤΗΣ 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ στην ΣΥΝ.ΦΑ. ΑΕ την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Η Διοίκηση του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ χωρίς κανέναν λόγο κι αιτία προέβη σε μια άνευ προηγούμενων αποτρόπαια κίνηση, να απολύσει το μέλος της Επιτροπής Εργαζομένων του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Δεν είναι τυχαίο η χρονική περίοδος που απολύουν συνάδελφο με πλούσια συνδικαλιστική δράση που συζητιέται το νομοσχέδιο Γεωργιάδη που στόχο έχει να καταστρατηγήσει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Είναι προφανές ότι η κίνηση αυτή αποσκοπεί να μην υπάρχει φωνή για να περάσουνε τους αντεργατικούς σχεδιασμούς τους, τα 6ημερα και τα 13ωρα.

Την ίδια στιγμή ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη καταγγελία του συναδέλφου προς το ΔΣ του Ομίλου για βίαιη συμπεριφορά διευθυντικού στελέχους, τον απολύουν.

Είναι εξόφθαλμο, ότι τους ενοχλεί η συνδικαλιστική δράση και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Αποτελεί μάλλον έγκλημα να συνδικαλίζεσαι στον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Χτυπάνε το εκλεγμένο μέλος της Επιτροπής για την συνδικαλιστική του δράση.

Δεν θα τους περάσει!

Ας το έχουν στο μυαλό τους ότι δεν θα πετάξουν στον δρόμο έναν εργαζόμενο-συνδικαλιστή για να αβγατίζουν τα κέρδη τους.

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣH

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.