Ακόμη μια απόλυση συναδέλφου στην εταιρεία Βαϊράμογλου ΑΒΕΕ. Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρείας, απαιτούμε ανάκληση της απόλυσης!

Την Δευτέρα 14 Ιούνη η διοίκηση της εταιρείας Βαϊράμογλου ΑΒΕΕ  ανακοίνωσε νέα απόλυση συναδέλφου. Ο συνάδελφος είχε απεργήσει στην πρόσφατη απεργία στις 10 Ιούνη και πριν λίγες μέρες η γυναίκα του γέννησε. Και ενώ η εργοδοσία  τα γνώριζε όλα αυτά, προχώρησε σε απόλυση την ημέρα που πήγε τα χαρτιά για την άδεια λόγω  γέννησης του παιδιού του! Είναι η τρίτη απόλυση μέλους του συνδικάτου στην συγκεκριμένη εταιρεία, συναδέλφων που επίσης οι γυναίκες τους ήταν  σε εγκυμοσύνη η μόλις είχαν γεννήσει!

Είναι ντροπή τους! Ξεπέρασαν κάθε όριο!

Είναι καθαρό ότι η εταιρία φοβάται την δράση των μελών του σωματείου μας, που υπερασπίζονται τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων.  Επιδιώκει να απαλλαγεί από αυτούς για να προχωρήσει τους μελλοντικούς της σχεδιασμούς σε βάρος όλων των εργαζομένων της εταιρίας.  Για αυτό προχώρησε σε νέα εκδικητική απόλυση συναδέλφου, για αυτό προσπάθησε πρόσφατα να εμποδίσει την παρέμβαση του συνδικάτου μέσα στον χώρο δουλειάς.

Οι εργοδότες άρχισαν ήδη τις πρακτικές του άθλιου αντεργατικού εκτρώματος Χατζηδάκη! Αυτές είναι οι «διευθετήσεις», η «άδειες  πατρότητας», η «ενίσχυση του εργαζόμενου» που επικαλούνται! Τους ξεκαθαρίζουμε ότι αυτές οι πρακτικές  δεν πρόκειται να περάσουν! Η εκδικητική απόλυση του συναδέλφου μας  λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης δε θα περάσει!!!

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρείας Βαιράμογλου, απαιτούμε ανάκληση  της απόλυσης άμεσα, να επιστρέψει στα καθήκοντα του  ο συνάδελφος!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στον κλάδο του φαρμάκου και στους άλλους κλάδους  να ενημερώσουν τους χώρους δουλειάς τους για όλα αυτά που συμβαίνουν στην εταιρεία Βαϊράμογλου και τις πρακτικές της εργοδοσίας της. Αύριο αυτά τα αίσχη μπορεί να γίνονται και στους δικούς  μας χώρους δουλειάς.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να συστρατευθούν μαζί με το Συνδικάτο, να γίνουν μέλη του. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς, η συσπείρωση μας ας γίνει ο εφιάλτης όλων αυτών που μας θέλουν με το κεφάλι σκυμμένο. Μαζί, οργανωμένα, με το συνδικάτο μπορούμε να διεκδικήσουμε  την δικά μας ζωή, να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.