Η δράση του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, ενόψει της κλαδικής απεργίας, την Πέμπτη 23 Ιούνη, συνεχίζεται!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, μπροστά στην προκηρυγμένη κλαδική απεργία, την Πέμπτη 23 Ιούνη, για την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την παρέμβαση του σε μια σειρά εργασιακούς χώρους στην Αττική. Αιχμή είναι το κάλεσμα πρός τους συναδέλφους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία του κλάδου στις 23 Ιούνη και να κατακλύσουν την απεργιακή συγκέντρωση, στην οποία καλούν το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής και η Ομοσπονδία Φαρμάκου, την Πέμπτη 23 Ιούνη, στις 15:00 μ.μ., έξω από τα γραφεία του ΣΦΕΕ, στην οδό Αγρινίου 3, στο Χαλάνδρι.

Περιοδεία στην φαρμακαποθήκη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ

Σήμερα, κλιμάκια του Συνδικάτου Φαρμάκου, βρέθηκαν έξω από μια σειρά εργασιακούς χώρους της Αττικής. Συγκεκριμένα, το κάλεσμα για την κλαδική απεργία έγινε στις φαρμακαποθήκες ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ, ΠΡΟΦΑΡΜ, ΚΟΣΜΟΦΑΡΜ, ΠΑΦΑΡΜ, όπως επίσης και στις βιομηχανίες ΛΑΒΙΦΑΡΜ, UNIPHARMA και BOEHRINGER.

Η διάθεση των συναδέλφων του κλάδου για συμμετοχή στην απεργία θα ενταθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες, με παρεμβάσεις σε ακόμα περισσότερους χώρους. Η υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας είναι και πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των συναδέλφων του κλάδου, μια σύμβαση που κατοχυρώνει μια σειρά δικαιώματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας στο σήμερα. Μεταξύ άλλων, η πρόταση της Ομοσπονδίας Φαρμάκου προβλέπει:

-Βασικό κατώτατο μισθό 950 ευρώ

-Κατοχύρωση του 5θημερου-οχτάωρου, Δευτέρα με Παρασκευή,

-Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας κ.α.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΦΕΕ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΣΤΙΣ 15:00 Μ.Μ.!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.