Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε! Συνεχίζουμε, πιο πολλοί, πιο αποφασιστικά, μέχρι το τέλος!

“…Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά…!”. Αυτό το στοιχείο, αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της ανάτασης στην ίδια την εργατική τάξη της χώρας μας, στοιχείο που βασίζεται στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας! Ο αγώνας των φοιτητών της χώρας μας για σύγχρονα δικαιώματα στις σπουδές, στη δουλειά και στη ζωή μπορεί να μπεί σε νέα προοπτική, στο πλευρό της εργατικής τάξης, στο πλευρό των δυνάμεων αυτών που “…δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό…!”.

(…)

Ο εχθρός μας είναι κοινός. Είναι η πολιτική της Ε.Ε., των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, που μας θέλουν αμόρφωτους, χωρίς συγκροτημένα και σύγχρονα δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή μας! Ο εχθρός μας είναι επίσης κοινός, είναι οι εκπρόσωποι των εταιρειών και της εργοδοσίας μέσα στις σχολές και τους χώρους δουλειάς.

(…)

Εμείς δεν περιμένουμε να “…λογαριαστούμε μετά…”. Εμείς επιλέγουμε τη δικιά μας ανάπτυξη, αγωνιζόμαστε για σύγχρονα δικαιώματα και ανάγκες, για πτυχία με αξία, για συμβάσεις και μισθούς με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν στο σήμερα και για το αύριο!

Σημαδεύουμε σωστά, αγωνιζόμαστε μαζικά και ακόμα πιο αποφασιστικά!

Όλα αυτά, όπως συζητήθηκαν, στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την Παρασκευή 12/5, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.