Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί, για πολλά περισσότερα, για την ίδια μας τη ζωή!

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη Γαλλία έδειξαν την τεράστια δύναμη της εργατικής τάξης, σε κάθε χώρα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο εκσυγχρονισμός τους είναι η κόλαση μας, η πρόοδος τους είναι η δική μας άβυσσος. Το μεγάλο λαϊκό και εργατικό ποτάμι της οργής μπορεί και πρέπει ΤΩΡΑ να γίνει ένα ποτάμι διεκδίκησης, ένα ποτάμι που με εμάς τους ίδιους μπροστά να σαρώσει κυβερνήσεις, εργοδοσία και αστικούς μηχανισμούς και να τους στείλει οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

(…)

Δεν θα δεχθούμε να ζήσουμε ούτε με ελεημοσύνες, ούτε με pass, ούτε με φιλοδωρήματα. Εμείς οι ίδιοι, όπως πολύ καλά ξέρουμε θα διεκδικήσουμε και θα επιβάλλουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας για την ίδια μας τη ζωή. Το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού της Εργατικής Πρωτομαγιάς πρέπει να μείνει στην ιστορία και εμείς θα φροντίσουμε για αυτό..!

(…)

Δεν είμαστε ούτε φίλοι, ούτε οικογένεια.. Εμείς παράγουμε όλον τον πλούτο και θα επιβάλλουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας, μέσα απο την ίδια την πάλη μας, με ένα ακόμα πιο ισχυρό Συνδικάτο Φαρμάκου και μια Ομοσπονδία. Μας μετράτε, δεν σας φοβόμαστε και δεν θα κάνουμε βήμα πίσω!

Όλα τα παραπάνω, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 24/3. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.