Πάρτε πίσω την απόλυση στη Ραφάρμ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Συνδικάτο Φαρμάκου καταγγέλλει την εταιρεία Ραφάρμ που προχώρησε σε απόλυση συναδέλφου, μέλος του Συνδικάτου, χωρίς να δώσει καμία αιτιολογία.

Η Ραφάρμ ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και παρουσιάζει αυξημένα κέρδη το μόνο που έχουν σαν «απολαβές» οι εργαζόμενοί της είναι εντατικοποίηση της δουλειάς, με εξαήμερη αδήλωτη και απλήρωτη εργασία, ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας και προστασίας της υγείας τους.

Ο στόχος της εταιρίας που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια είναι ξεκάθαρος. Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της εταιρίας για εντατικότερη δουλεία και τρίτη, νυχτερινή βάρδια, χωρίς καμία διεκδίκηση για καλύτερους όρους δουλειάς και πληρωμής.

Καταγγέλλουμε επίσης και την απαράδεκτη στάση της εταιρείας να μην δεχτεί συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδικάτου αξιοποιώντας αστείες δικαιολογίες. Είναι εμφανής ο φόβος τους απέναντι στο οργανωμένο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και στην δύναμη των εργαζομένων.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα μας τρομοκρατήσουν.

Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από τα δικαιώματά μας.

Ή τα κέρδη τους, ή οι ζωές μας.

Σε αυτό το δίλημμα απαντάμε με την υπεράσπιση της ζωής και της δουλειάς μας.

Συνεχίζουμε μέχρι να παρθεί πίσω η απόλυση!

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην στάση εργασίας στη Ραφάρμ 06:00-09:00 τη Δευτέρα 27/03/23!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.