Ο εργασιακός μεσαίωνας θα ακυρωθεί στην πράξη, “…θα φροντίσουμε εμείς για αυτό…!”

“…18,31 και ο τυχερός αριθμός είναι το απόλυτο 0…”, μην πούμε και μείον!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, από τις πρώτες πρωινές ώρες, βρέθηκε σε μεγάλους εργασιακούς χώρους στην Αττική, προπαγανδίζοντας την μεγάλη πανελλαδική απεργία που προκήρυξαν 18 Ομοσπονδίες και 31 Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που φέρνει για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση της Ν.Δ., με τα γνωστά “υπαρκτά-ανύπαρκτα” υποζύγια της που κάθε φορά, με όλο και χαρακτηριστικότερο τρόπο αποδεικνύουν οτι είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποι των εργοδοτών και καμία σχέση δεν έχουν με τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους!

Η απεργιακή μάχη δόθηκε σε μια σειρά χώρους, όπως έξω από τις εγκαταστάσεις της DEMO, της ΦΑΜΑΡ σε Ανθούσα και Άλιμο, της Johnson κ.α. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με τον αγώνα τους σε όλο τον κλάδο, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έδειξαν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο οτι θα μπουν μπροστά όχι μόνο για να μην περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας, αλλά και για να κατοχυρώσουν τα σύγχρονα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες τους στη δουλειά και στη ζωή τους.

Η μαζικότατη και με παλμό απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα είναι η καλύτερη απάντηση, αφενός στην κυβέρνηση, η οποία με επίσημα χείλη υποστήριζε οτι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θέλουν(!) το νέο νόμο-τερατούργημα, αλλά αφετέρου και στις πλήρως ξεπουλημένες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της Γ.Σ.Ε.Ε., οι οποίες είναι ο “Δούρειος Ίππος” όλων των αστικών κυβερνήσεων και επάξια παίρνει όχι μόνο το απόλυτο μηδενικό, αλλά μπαίνει πλέον επάξια και στη “μαύρη λίστα” των ίδιων των εργαζόμενων.

Εμείς οι ίδιοι, με την εμπειρία και τους αγώνες μας, έχουμε αποδείξει στους πάντες, οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να τα βάλουμε με “θεούς και δαίμονες”, μπορούμε να επιβάλλουμε τις σύγχρονες ανάγκες για την ίδια μας τη ζωή!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.