Στάση εργασίας στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ενάντια στην απόλυση συνδικαλιστή

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, με απόφασή της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο, απαιτώντας να παρθεί πίσω η άδικη απόλυση συνδικαλιστή εργαζόμενου στη ΣΥΝΦΑ.

Από νωρίς το πρωί δυνάμεις της Ομοσπονδίας και του κλαδικού Συνδικάτου Αττικής βρέθηκαν μαζί με τους απεργούς στις πύλες των εγκαταστάσεων του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ (Περιστέρι) και της ΣΥΝΦΑ (Άλιμος). Εκεί παραβρέθηκαν και έδειξαν την αλληλεγγύη τους αντιπροσωπείες από τα επιχειρησιακά σωματεία των εργαζομένων στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στη «ΦΑΜΑΡ» και στην «BOEHRINGER».

Επίσης δίπλα στους απεργούς βρέθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τους υποψήφιους δημάρχους Περιστερίου, Γιώργο Σιδέρη και Αλίμου, Λιάνα Κορομπίλη.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην απόλυση του συνάδελφου – συνδικαλιστή. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και την οργάνωση του αγώνα μέσα από τα σωματεία μας. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023 ενάντια στο νέο τερατούργημα νομοσχέδιο κυβέρνησης – εργοδοσίας που τσακίζει τους εργαζόμενους. Συγκεντρώνουμε δυνάμεις για να εμποδίσουμε τα εγκληματικά σχέδιά τους, για να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα!», σημειώνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.