Ο αγώνας συνεχίζεται! Οι ανάγκες μας μπαίνουν μπροστά!

Το επιτελικό κράτος του “112” δεν βγάζει άχνα για τα ασταμάτητα κέρδη στον κλάδο του φαρμάκου. Ακόμα και μέσα σε συνθήκες χιονιά, η “εθνική οικονομία πρέπει να πάει μπροστά”. Ο παραγωγός του πλούτου, ο ίδιος ο λαός ,έχει την ατομική ευθύνη να πάει και να γυρίσει από τη δουλειά του. Σε κάθε τι “μικρό ή μεγάλο”, το Συνδικάτο και η Ομοσπονδία Φαρμάκου, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ήταν και θα είναι εδώ!

(…)

Η “σελίδα θα γυρίσει” με τους ίδιους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους μπροστά! Η ξεκάθαρη άνοδος της ΔΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, της παράταξης που στηρίζει το ΠΑΜΕ και συσπειρώνει πρωτοπόρους αγωνιστές και συνδικαλιστές απο μια σειρά χώρους και κλάδους δουλειάς, έδειξε το δρόμο και την κατεύθυνση που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ επέλεξαν να κρατήσουν και να ενισχύσουν το επόμενο διάστημα! Κόντρα στη σιγή νεκροταφείου, κόντρα στη συναίνεση και στα παρασκηνιακά “κομπρεμί”, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μέσα και από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας έδειξαν οτι θα πρωταγωνιστήσουν, αυτοί και οι αγώνες τους για σύγχρονα δικαιώματα, το αμέσως επόμενο διάστημα!

(…)

“Αυξημενο κόστος παραγωγής”, “πόλεμος στην Ουκρανία”, “έκτακτες συνθήκες λόγω αυξημένης ζήτησης”, “παράλληλες εξαγωγές”. Το μεγαλύτερο “σκάνδαλο” εν έτει 2023 είναι οτι το φάρμακο και συνολικά η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του λαού και της εργατικής τάξης αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με τον αγώνα του στο σήμερα και για το αύριο, για την κατοχύρωση των σύγχρονων αναγκών του στη δουλειά και τη ζωή!

Όλα αυτά και άλλα πολλά, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου, στο webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 17/2. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.