Οι ζωές μας ενάντια στα κέρδη τους!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής χαιρετίζει τους συναδέλφους του κλάδου, όπως και τους δεκάδες χιλιάδες εργάτες, φοιτητές και μαθητές, οι οποίοι σαν ορμητικό ποτάμι έδειξαν για ακόμη μια φορά οτι το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, έδειξαν οτι εμείς μετράμε τις ίδιες μας τις ζωές και όχι τα κέρδη τους!

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός οτι όταν η κεφαλή του μεγαλειώδους συλλαλλητηρίου ήταν στα γραφεία του ΟΣΕ, στην περιοχή του Μεταξουργείου, τα τελευταία μπλόκ ήταν ακόμα στο Σύνταγμα! Όπως άλλωστε τονίστηκε και σε μια από τις ομιλίες στο Σύνταγμα, σπάσαμε στην πράξη το κυβερνητικό αφήγημα περί “ατομικού λάθους”.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Τώρα πρέπει να μεγαλώσει ο αγώνας ενάντια στο σύστημα του κέρδους! Οι ανάγκες μας, η ίδια μας η ζωή δεν μπαίνει στο ζύγι κόστους και οφέλους! Τώρα αξίζει να παλέψουμε για τις μέρες που δεν έχουν έρθει ακόμα!

Σε κάθε χώρο δουλειάς, σαλπίζουμε μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα! Βάζουμε την ίδια μας τη ζωή στο προσκήνιο! Την Πέμπτη 16 Μάρτη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Ξεχειλίζουμε, όπως δεν το έχουμε κάνει ξανά το κέντρο της Αθήνας! Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων, στις 11:30 π.μ., στα Προπύλαια!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ!ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 11:30 π.μ., ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.