Οι αγώνες μας για την ίδια μας τη ζωή είναι και θα είναι αναγκαίοι και επίκαιροι!

“…Οι λαοί όλου του κόσμου θα νικήσουν…”. Το σύνθημα αυτό αντηχεί το δίκιο της εργατικής τάξης, σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Η απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, με τη συμμετοχή και Γάλλων αγωνιστών και συναδέλφων, έστειλε το μήνυμα οτι τα μηνύματα της 1ης Μάη είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. Η ζωή με σύγχρονους όρους πρέπει να μπεί ακόμα πιο αποφασιστικά στον καθημερινό μας αγώνα!

(…)

Ο αγώνας για την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας πρέπει να πάρει ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά χαρακτηριστικά. Η πάλη για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, πάνω στην πρόταση της Ομοσπονδίας μας, πρέπει να ενταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Την Τρίτη 9 Μάη, σημαίνουμε αγωνιστικό ξεσηκωμό σε κάθε χώρο δουλειάς!

Την ίδια ημέρα, που η Ομοσπονδία μας έχει συνάντηση με την εργοδοσία του κλάδου για την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, παίρνουμε πρωτοβουλίες σε κάθε χώρο δουλειάς, με όλους τους εργαζόμενους!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά!

Όλοι στα Συνδικάτα! Όλοι στον αγώνα!

Όλα αυτά, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την Παρασκευή 5/5, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.