Να υπογραφεί εδώ και τώρα κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Συναδέλφισσες  συνάδελφοι.

Την Τρίτη 9 Μάη η ομοσπονδία μας θα πραγματοποιήσει για μια ακόμα φορά συνάντηση με τους εργοδότες στα γραφεία του ΣΦΕΕ,  για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ.

Το κλαδικό συνδικάτο ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ομοσπονδία μας, καλεί όλους τους  εργαζόμενους που απασχολούνται στα εργοστάσια, στις φαρμακαποθήκες, στην ιατρική ενημέρωση, στα γραφεία , στα φαρμακεία, να συμμετέχουν  την Τρίτη  9 Μάη στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του συνδικάτου σε κάθε χώρο δουλειάς  για την υπογραφή  της κλαδικής μας σύμβασης.

Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθούν μαζικές εξορμήσεις, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, περιοδείες, για να συζητήσουμε και να απαιτήσουμε την υπογραφή της κλαδικής μας σύμβασης, που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα μας , με ουσιαστικές αυξήσεις που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας, επαναφορά των τριετιών , αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, κατοχύρωση του πενθήμερου και 8ωρου Δευτέρα έως Παρασκευή. (Αγρινίου 3)

 Να διεκδικήσουμε ενιαία:

  • Υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με αυξήσεις σε όλους τους μισθούς – 950 ευρώ κατώτερο μισθό.
  • 8ωρη και πενθήμερη εργασία από Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Επαναφορά τριετιών με επιδόματα από 5% έως 9%
  • Επιδόματα πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ, γνώσης ξένης γλώσσας, χρήσης Η/Υ – φορητού υπολογιστή και βοηθού φαρμακείου.
  • Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας 5%
  • Εφάπαξ επίδομα θέρμανσης 1000 ευρώ και 700 ευρώ για κάθε παιδί έως έξι ετών.

Εδώ και τώρα μπροστά οι δικές μας ανάγκες για δουλειά και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.