ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΥΦΑ/ΣΕΛΦΑΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής καταγγέλλει την άδικη και εκδικητική απόλυση συναδέλφου από την φαρμακαποθήκη ΣΥΦΑ, στη Θεσσαλονίκη. Η απόλυση αυτή, με την κλασσική δικαιολογία της «χαμηλής παραγωγικότητας» (sic!) του συναδέλφου, ο οποίος εργαζόταν 17 χρόνια στην επιχείρηση, δείχνει το πραγματικό πρόσωπο και τη στάση της εργοδοσίας.


Η στάση αυτή δείχνει φόβο απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι και διεκδικούν μέσα στο χώρο δουλειάς τα σύγχρονα δικαιώματα τους. Το πραγματικό πρόσωπο της εργοδοσίας, μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακαποθήκες της Ελλάδας, φαίνεται απέναντι στους πρωτοπόρους εργαζόμενους, όπως ο συνάδελφος που «έτυχε» να είναι και πρόεδρος του υπό σύσταση επιχειρησιακού σωματείου στην επιχείρηση.


Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής στέκεται αλληλέγγυο στους συναδέλφους της ΣΥΦΑ/ΣΕΛΦΑΡ, στον αγώνα τους για την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων τους. Η πάλη μας για την υπογραφή κλαδικής και επιχειρησιακών συμβάσεων, στο πλάι της Ομοσπονδίας Φαρμάκου, θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω!


Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου!


Εδώ και τώρα υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και σύγχρονα δικαιώματα!


ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.