Μόνο ο λαός σώζει το λαό! Η οργή μας να γίνει διεκδίκηση της ίδιας μας της ζωής!

Αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, μαζί με συνδικάτα της Αττικής, βρέθηκε στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας, δίπλα στον Θεσσαλικό λαό, που για ακόμα μια φορά έγινε μάρτυρας και θύμα ενός ακόμα προδιαγεγραμμένου εγκλήματος από το “επιτελικά” ανίκανο, εχθρικό και επικίνδυνο για τις ανάγκες μας αστικό κράτος.

Δυνάμεις του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, βρέθηκαν σε χωριά της Θεσσαλίας, όπως στη Φαρκαδόνα, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των ζημιών στις κατοικίες των πλημμυροπαθών κατοίκων, στην αποκατάσταση της ίδιας τους της καθημερινότητας, όπως αυτό ήταν δυνατόν. Μεταξύ άλλων, τονίστηκε από κατοίκους και εκπροσώπους μαζικών φορέων και συνδικάτων οτι: “…Το παράδειγμά σας, η στάση σας, η πράξη αλληλεγγύης είναι παρακαταθήκη που ένιωσε ο κόσμος(…)Οι εικόνες που είδαμε είναι για μας ένα μεγάλο σχολείο και η απόδειξη ότι πρέπει να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μέσα από τα σωματεία, τη διεκδίκηση, τον αγώνα απέναντι στο επικίνδυνο για τον λαό κράτος(…)ευχαριστούμε, μόνο εσείς βοηθάτε, να ξανάρθετε όποτε μπορείτε…”.

Όπλο μας είναι η αλληλεγγύη της τάξης μας, είναι ο κοινός μας αγώνας για την κατοχύρωση των σύγχρονων αναγκών μας στην ίδια μας τη ζωή! Κοινός μας εχθρός είναι η Ε.Ε., οι αστικές κυβερνήσεις κάθε είδους και απόχρωσης, το σύστημα αυτό που κοστολογεί την ίδια μας τη ζωή σαν κόστος! Κοινό μας καθήκον είναι η συσπείρωση στα Συνδικάτα και στους Συλλόγους μας, η αποφασιστική οργάνωση της πάλης μας ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 10:30, ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.