Κάτω τα χέρια από το 5ήμερο και 8ωρο! Όλοι στον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα μας!

Οι εργαζόμενοι απο φαρμακαποθήκες της Αθήνας, μετά απο κάλεσμα του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα στις 18:00 μ.μ, έξω απο το Υπουργείο Υγείας, με αίτημα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του Υπουργείου που προβλέπει την περαιτε΄ρω υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σύμφωνα με το νόμο αυτό και συγκεκριμένα το άρθρο 51, προβλέπεται οτι κάθε φαρμακαποθήκη, με μια απλή δήλωση στον οικείο Δήμο, θα μπορεί να λειτουργεί και τα Σάββατα, πλευρά η οποία καταστρατηγεί ευθέως το κατεκτημένο μέχρι σήμερα δικαίωμα μας στην 5ημερη και 8ωρη εργασία, Δευτέρα με Παρασκευή. Για άλλη μια φορά, η ηγεσία του υπουργείου, ήταν απούσα, αφήνοντας τους γνωστούς εκπροσώπους της, τις δυνάμεις καταστολής, ενάντια στους εργαζόμενους.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!

Η εργοδοσία του κλάδου, με εκφραστή αυτή τη φορά την κυβέρνηση της Ν.Δ., με σκοπό να μεγαλώσει τα ήδη τεράστια κέρδη της, κλιμακώνει την επίθεση της στα δικαιώματα μας! Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω! Σε κάθε χώρο δουλειάς, οργανώνουμε αποφασιστικά την πάλη μας για την υπεράσπιση και κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! ΝΕΚΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!

Δεν κάνουμε βήμα πίσω! Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Δεν προσαρμοζόμαστε στους “χειμώνες” που μας επιβάλλουν!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 10:30, ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.