Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συνδικάτου

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ  

ΚΥΡΙΑΚΗ  1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ. 

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27

Θέματα συζήτησης:

  • ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  • ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΕΑΥΦΕ /ΤΑΥΦΕ
  • ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΗ- 6 ΜΑΙΟΥ

Συναδελφισσες- Συνάδελφοι,

Συμμετέχουμε μαζικά στην γενική συνέλευση του συνδικάτου μας όπου θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις στον κλάδο, αλλά και γενικότερα. Κυρίως όμως θα γίνει συζήτηση για τον τρόπο που πρέπει να απαντήσουμε στην επίθεση που δεχόμαστε σήμερα από κυβέρνηση, εργοδότες, Ε.Ε., να οργανώσουμε την πάλη μας για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης στη βάση των δικών μας απαιτήσεων και αναγκών.

Έχουμε την δυνατότητα να τους σταματήσουμε, η παρέμβαση του συνδικάτου μας σε μια σειρά χώρους δουλειάς  το προηγούμενο διάστημα  φρέναρε την επιδίωξη των εργοδοτών μας να προχωρήσουν προς το παρόν  στην υλοποίηση αντεργατικών μέτρων. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου  στο συνδικάτο μας. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε, η οργάνωση των εργαζομένων που  θα διασφαλίσει όχι μόνο τα δικαιώματά μας, αλλά θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις να διεκδικήσουμε την ζωή που μας αξίζει.

Αυτό φοβούνται οι εργοδότες μας την οργανωμένη δράση μας ας κάνουμε πράξη  τον εφιάλτη τους. Ας κάνουμε πράξη την συμμετοχή μας στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.