Δελτίο Τύπου

Σήμερα Δευτέρα 10-04-2023 πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας που προκήρυξε το επιχειρησιακό σωματείο του ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Π.Ε με συμμετοχή και παρουσία εργαζομένων της εταιρίας, του κλαδικού συνδικάτου και της ομοσπονδίας φαρμάκου στην επιθεώρηση εργασίας στην Νίκαια.

Η καταγγελία αφορούσε για mobbing(εργασιακό μπούλιγκ) και συκοφαντική δυσφήμιση από διοικητικά στελέχη της εταιρίας προς τον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου. Φάνηκε ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της διαδικασίας η προσπάθεια κατασκευής ψευδών και ανυπόστατων κατηγοριών προς τον πρόεδρο. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι στόχος ήταν και είναι η αγωνιστική στάση του προέδρου και του επιχειρησιακού σωματείου, που μπαίνουν μπροστά σε κάθε διεκδίκηση που αφορά τους εργαζόμενους της εταιρίας, για ουσιαστικές αυξήσεις και υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης.


Έγινε καθαρό ότι αυτή η προσπάθεια της εργοδοσίας δεν θα περάσει, αντίθετα το επιχειρησιακό σωματείο θα μπει πιο μαχητικά , πιο αποφασιστικά στην μάχη για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.