Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Ανακοίνωση

Το Σωματείο μας στηρίζει τους εργαζόμενους  στην Συνεταιριστική φαρμακαποθήκη Αλίμου (ΣΥΝΦΑ) στον αγώνα που δίνουν για να αποτρέψουν την απόλυση του συναδέλφου τους.

Ο Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στον οποίο ανήκει και η συγκεκριμένη φαρμακαποθήκη εντελώς αναίτια και χωρίς ντροπή απέλυσε εργαζόμενο μετά από 17 χρόνια εργασίας. Προφανώς τους ενοχλεί η συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων, γι αυτό και σέρνουν την Διοίκηση του Κλαδικού Συνδικάτου Φαρμάκου στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές  γιατί τόλμησαν να πράξουν το αυτονόητο, να υπερασπιστούν το συνάδελφό τους.

Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια της αγωγής και της μήνυσης που έχει κατατεθεί και από την πλευρά του εργοδοτικού μηχανισμού και της Διοίκησης του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ κατά εργαζομένων που έχουν συνδικαλιστική δράση. Οι πρακτικές που ακολουθούν οι 2 μεγαλύτεροι συνεταιρισμοί (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ – ΠΕΙΦΑΣΥΝ) μόνο προβληματισμό μπορούν  να προκαλέσουν στους εργαζόμενους τους, αλλά και σε όλο τον κλάδο.

Γραφειοκράτες και ουρανοκατέβατοι που βαφτίζονται σε μια νύχτα μεγαλοστελέχη προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πλήρως το νομοσχέδιο Χατζηδάκη και να μπουν μπροστάρηδες στην άλωση ολόκληρου του κλάδου, σε συνεργασία με λίγους φαρμακοποιούς, οι οποίοι ανακυκλώνονται για δεκαετίες στα Διοικητικά συμβούλια και των 2 Ομίλων.

Είναι γελασμένοι αν θεωρούν ότι η απόλυση του συναδέλφου θα περάσει…Θα μας βρουν παντού μπροστά τους!

Η Διοίκηση

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.