Αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού! Ενωνόμαστε στους αγώνες της τάξης μας για τις δικές μας ανάγκες!

Τρομοκρατία δεν είναι ο αγώνας οποιουδήποτε λαού για να ζήσει ελεύθερος στον τόπο του, δίχως κανέναν δυνάστη και εκμεταλλευτή πάνω από το κεφάλι του! Τρομοκρατία δεν είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, ενός λαού σε έναν άλλον, “το χέρι σε όποιον σηκώνεται…”!

Τρομοκρατία και έγκλημα είναι οι συνεχιζόμενες θηριωδίες του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό, ενάντια στο δικαίωμα του να ζεί ελεύθερος στη χώρα του. Εγκληματίες είναι η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, η ΕΕ, η κυβέρνηση της ΝΔ και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που έχοντας κάνει την Ελλάδα ένα ΝΑΤΟϊκο στρατόπεδο, παίρνουν το μέρος του κράτους-δολοφόνου, του Ισραήλ.

(…)

Τρομοκρατία και βία είναι η απαίτηση της εργοδοσίας για φτηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό, είναι η επιδίωξη της για την ολοένα χειροτέρευση της ίδιας μας της θέσης, της ίδιας μας της ζωής! Τρομοκρατία και βία είναι εν έτει 2023, η ίδια μας η ζωή να αντιμετωπίζεται σαν κόστος από την ΕΕ, τις εκάστοτε κυβερνήσεις, την εργοδοσία και τα κάθε λογής τσιράκια της και στον κλάδο μας!

Εμείς είμαστε συνειδητά υπερήφανοι για το γεγονός οτι είμαστε καθοδηγούμενοι από τη ίδια μας τη ζωή, από τη συνειδητή μας επιλογή να παλέψουμε για να κατοχυρώσουμε τις ανάγκες αυτές που δικαιούμαστε και μπορούμε να έχουμε σήμερα. Εμείς ενωνόμαστε με τους συναδέλφους μας σε κάθε χώρο και σε κάθε κλάδο και παλεύουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας στην ίδια μας τη ζωή! Εμείς ενωνόμαστε μόνο με τους συναδέλφους μας, στους αγώνες για τις κοινές μας ανάγκες!

‘Ολα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν, στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την Παρασκευή 20/10, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.