Οι συνάδελφοι στον κλάδο του Φαρμάκου έστειλαν σήμερα ηχηρό μήνυμα αγώνα ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα που ετοιμάζεται-Πρωτομαγιά 2021

Το Συνδικάτο μας χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή συναδέλφων στην σημερινή πανεργατική απεργία που τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά, ενάντια και στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης. Συμμετοχή που εκφράστηκε και με την μαζικότητα στο μπλοκ του Συνδικάτου στην συγκέντρωση αλλά και στους πολλούς συναδέλφους που απήργησαν σε διάφορους χώρους του κλάδου, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι στον κλάδο του Φαρμάκου, όπως και σε άλλους κλάδους, έστειλαν σήμερα ισχυρό μήνυμα αγώνα ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα που ετοιμάζεται.

Καταγγέλουμε την εργοδοσία της ΠΡΟΦΑΡΜ που κάλεσε την αστυνομία όταν το Συνδικάτο ενημέρωνε τους συναδέλφους για την απεργία. Για μια ακόμα φορά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Για μια ακόμα φορά το Συνδικάτο μας ξεκαθάρισε ότι θα κάνει  ότι περνάει από το χέρι του για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.