Κατάθεση στεφανιών στον χώρο του Πολυτεχνείου από το Συνδικάτο Φαρμάκου μαζί με το ΠΑΜΕ και συνδικαλιστικές οργανώσεις

Στεφάνια στον χώρο του Πολυτεχνείου κατέθεσαν το απόγευμα της Τετάρτης το ΠΑΜΕ και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Με αφετηρία την πλατεία Κάνιγγος, δεκάδες Ομοσπονδίες και Σωματεία έφτασαν με πορεία και συνθήματα στο Πολυτεχνείο, τιμώντας την επέτειο της εξέγερσης και απευθύνοντας κάλεσμα αγώνα στον δρόμο του Νοέμβρη.

Μαζί με τους εργαζόμενους, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων, η ΟΒΣΑ, ενώσεις και φορείς των επαγγελματιών, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η ΕΕΔΥΕ, μαζικοί φορείς από γειτονιές και συνοικίες.

«Το Πολυτεχνείο ζει, έξω το ΝΑΤΟ κι οι Αμερικανοί», φώναξε η πορεία φτάνοντας στην Πατησίων. «Έξω το ΝΑΤΟ, να κλείσουνε οι βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις», απαίτησαν.

«Φοιτητές – εργατιά μια φωνή και μια γροθιά», ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φοιτητές στους δεκάδες φορείς και σωματεία. «Σε δεσμά και γύψο δε μπαίνει ο λαός, στον δρόμο του Νοέμβρη μπροστά ξεσηκωμός», ξεκαθάρισαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, διαμηνύοντας πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης: «Αγώνας και θυσία, όλοι μια γροθιά, τον δρόμο τον ανοίγει η εργατιά».

πηγή 902.gr

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.