Όλοι στο Παναττικό Συλλαλητήριο 17 Μάρτη 6 μ.μ στα Προπύλαια

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας να συμμετέχουν με όλα τα μέτρα προστασίας στο Παναττικό Συλλαλητήριο Σωματείων και Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στις 17 Μάρτη και στο οποίο συμμετέχει και η Ομοσπονδία Φαρμάκου.

Και στον κλάδο του Φαρμάκου οι εργαζόμενοι καθημερινά παλεύουν για την προστασία της υγείας και της ζωής τους, μετρώντας πλήγματα σε ανθρώπινες ζωές, στην εργασία, στο εισόδημα.

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση έχει αφήσει «γυμνό» το δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ οι εργοδότες του κλάδου, με τις πλάτες της κυβέρνησης, προσπαθούν να αξιοποιήσουν την πανδημία για να καταργήσουν δικαιώματα.

Η κυβέρνηση νομοθετεί το ένα μετά το άλλο αντιλαϊκά νομοσχέδια που στόχο έχουν πως οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα πληρώσουν τα δισεκατομμύρια που έχουν «ταΐσει» σε βιομήχανους,. Δυναμώνουν την καταστολή στους χώρους δουλειάς, χώρους εκπαίδευσης και στις γειτονιές! Στις γειτονιές παρελαύνουν αύρες, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και χτυπούν, τρομοκρατούν, βρίζουν εργαζόμενους και νεολαία. Η οργή και η αγανάκτηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας απέναντι στην ένταση της κρατικής καταστολής και στο όργιο της αστυνομοκρατίας δε μπορεί να κρυφτεί!

Υπάρχει ελπίδα! Οργανωμένα, αγωνιστικά, ταξικά να απαντήσουμε στη νέα επίθεση!

Η απάντηση σήμερα εκφράζεται με άμεσες διεκδικήσεις προς το κράτος και την εργοδοσία. Mπορούμε να διαψεύσουμε όλους αυτούς  που μας θεωρούν ελεγχόμενους, πειθήνιους, σιωπηλούς. Η  πείρα έχει δείξει ότι μόνο με την οργανωμένη, μαζική συμμετοχή και δράση στο Συνδικάτο μας, με συλλογικό, οργανωμένο ταξικό αγώνα μπορούμε να υπερασπιστούμε την προστασία της υγείας μας και τα δικαιώματα μας, να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΡΤΗ 6μμ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.