Συγκέντρωση αύριο Δευτέρα 9.30 πμ στο Εφετείο – Να επιβληθούν οι ανώτατες ποινές στους ναζί

ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ – ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.30 Π.Μ.

Αύριο το πρωί συνεχίζεται η διαδικασία στο Εφετείο της Αθήνας για τον καταλογισμό των ποινών των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Η καταδίκη της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής πρέπει να συνοδευτεί με τις ανώτερες ποινές. Η εγκληματική της δράση επιβεβαιώθηκε με πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, είναι απόρροια της φασιστικής και ναζιστικής της ιδεολογίας. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για το φασισμό και το ναζισμό.

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, η νεολαία και οι φορείς του μαζικού κινήματος συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές, παντού. Αποτελεί θράσος η εμφάνιση που ετοιμάζεται να κάνει o καταδικασμένος Λαγός και η ομάδα του έξω από το Εφετείο της Αθήνας, κατά την ανακοίνωση των ποινών. Καλούμε τα συνδικάτα της Αθήνας, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους μαζικούς φορείς σε συγκέντρωση ώστε να φτάσει η δίκη μέχρι το τέλος της, μέχρι την επιβολή των ανώτερων ποινών.

Ομοσπονδία Οικοδόμων

Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο

Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Τρόφιμα – Ποτά

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας

Πηγή: https://pamehellas.gr/sygkentrosi-ti-deytera-9-30pm-sto-efeteio-na-epivlithoyn-oi-anotates-poines-stoys-nazi

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.