Καταγγελία για την Anfarm

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας της ΑΝΦΑΡΜ, που επέλεξε εν μέσω πανδημίας να προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού στο τμήμα συσκευασίας, στην περιοχή του Σχηματαρίου. Το Νοέμβρη του περασμένου χρόνου ο συγκεκριμένος χώρος εργασίας είχε μετατραπεί σε εστία υπερμετάδοσης του κοροναϊού, αφού η εργοδοσία δε λειτούργησε με γνώμονα την υγεία του προσωπικού, αλλά τη συμπίεση του όποιου κόστους και την κερδοφορία της.

Οι ισχυρισμοί της εταιρείας περί “χαμηλής αποδοτικότητας” των απολυμένων συναδέλφων είναι απολύτως προσχηματικοί, αφού όλοι είχαν  από 4 έως 15 χρόνια εργασίας στην επιχείρηση. Οι συνάδελφοι, είναι προφανές ότι «τιμωρήθηκαν» επειδή αντιδρούσαν στην ανεύθυνη στάση της εταιρείας, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των εργαζόμενων, και διεκδικούσαν μέτρα προστασίας.

Η Ομοσπονδία μας βρίσκεται στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων, όλων των εργαζόμενων και του κλαδικού συνδικάτου της περιοχής.

Καλούμε κι εμείς μαζί με το κλαδικό συνδικάτο το ΣΕΠΕ της περιοχής να συγκαλέσει άμεσα την εργατική διαφορά με την εργοδοσία της ΑΝΦΑΡΜ.

Απαιτούμε να ανακληθούν οι απολύσεις.

Ο εκφοβισμός των εργαζόμενων από την εργοδοσία δεν θα περάσει!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.