Ενημέρωση για την νέα ιστοσελίδα του Συνδικάτου Φαρμάκου

Συναδέλφισσα – συνάδελφε,

To Συνδικάτο μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το τελευταίο διάστημα, με τα αντεργατικά  μέτρα  κυβέρνησης  και εργοδοτών με πρόσχημα  την πανδημία βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση της  υγείας  και όλων των δικαιωμάτων των συναδέλφων, με συνεχείς  δράσεις , ανακοινώσεις, πρωτοβουλίες ,σε όλα τα τμήματα του κλάδου (Φαρμακαποθήκες, Εργοστάσια, Ιατρική Ενημέρωση, Φαρμακεία κ.α).

Όλοι οι συνάδελφοι  γνωρίζουν ότι, τόσο στον κλάδο μας  όσο και στους άλλους  κλάδους,  τα  προβλήματα  που αντιμετωπίζουν στους  εργασιακούς  τους  χώρους  χάνονται η υποβαθμίζονται, με ευθύνη της εργοδοσίας, των κυβερνήσεων αλλά και των ΜΜΕ  που ελέγχουν:(εργασιακά ατυχήματα κουκουλώνονται, απεργίες- αγώνες – κινητοποιήσεις  αποσιωπώνται κ.α).

Για αντιμετωπίσουμε αυτήν την επίθεση δεν έχουμε άλλη επιλογή από την συχνή επικοινωνία με το Συνδικάτο μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να οργανωθούμε και να ενισχύσουμε την δική μας φωνή, το Συνδικάτο μας  που παλεύει για τα δικαιώματα μας.

Σε αυτά τα πλαίσια, το Συνδικάτο μας  πήρε  πρόσφατα την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια νέα ιστοσελίδα με διεύθυνση syndikatopharmakou.gr. Για να έχουν όλοι οι συνάδελφοι του κλάδου πρόσβαση στην πληροφόρηση για τις  δράσεις του Συνδικάτου, τα δικαιώματα τους και πως μπορούν να τα διεκδικήσουν μαζί του, τις εξελίξεις στον κλάδο, όλα τα  εργασιακά η άλλα ζητήματα που επηρεάζουν καθημερινά την ζωή μας. Για να συμβάλουμε  και με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της δύναμης των εργαζομένων, της δύναμης του Συνδικάτου, που είναι η καθημερινή παρουσία, οργάνωση και δράση μέσα στους χώρους δουλειάς.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε ανακοινώσεις  του Συνδικάτου αλλά και της  Ομοσπονδίας  μας  και άλλων ταξικών οργανώσεων  για ζητήματα του κλάδου του Φαρμάκου, ενημέρωση για τα εργασιακά  μας  δικαιώματα, για την Συλλογική Σύμβαση, πληροφορίες  για την ραδιοφωνική εκπομπή του Συνδικάτου μας  που είναι η φωνή των αγώνων για τα  προβλήματα του κλάδου, αίτηση εγγραφής στο Συνδικάτο και στοιχεία επικοινωνίας  με αυτό για ζητήματα -που προκύπτουν συνέχεια-στους  χώρους δουλειάς από την επίθεση της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων της.  Στόχος  μας, όπως και με όλες τις δραστηριότητες του Συνδικάτου μας,  είναι να σπάσει η σιωπή για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο του Φαρμάκου, σε όποιο τμήμα του και αν εργάζονται. 

Συναδέλφισσα – συνάδελφε,

Μάθε τα δικαιώματα σου!  Παρακολούθησε την ιστοσελίδα του Συνδικάτου, ενημερώσου, συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής, επικοινώνησε με το Συνδικάτο. Μην αφήνεις  τους  μηχανισμούς της εργοδοσίας  να σε κρατούν στο σκοτάδι  για τα δικά σου  δικαιώματα. Ας  διαψεύσουμε όλους αυτούς  που μας θεωρούν ελεγχόμενους, πειθήνιους, σιωπηλούς. Η  πείρα έχει δείξει ότι μόνο με την οργανωμένη, μαζική συμμετοχή και δράση στο Συνδικάτο μας, μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, να βάλουμε μπροστά τις  δικές μας ανάγκες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.