Να υπογραφεί άμεσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο μας κλιμακώνει την δράση του τις επόμενες μέρες, με περιοδείες και κινητοποιήσεις σε χώρους δουλειάς για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, μπροστά και στην συνάντηση που θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Φαρμάκου με τους φαρμακοβιομήχανους (ΣΦΕΕ-ΠΕΦ) την Τετάρτη 30 Μάρτη. Η συνάντηση έχει θέμα το πάγιο αίτημα των εργαζόμενων του κλάδου για υπογραφή της κλαδικής ΣΣE.


Το δίκαιο αίτημα για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης μένει ανεκπλήρωτο από το 2010, ενώ η φαρμακοβιομηχανία αναπτύσσεται με επενδυτικά σχέδια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και χρηματοδότηση από το περιβόητο ταμείο ανάκαμψης.


Σήμερα, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τους εργαζόμενους, αφού ο μισθός εξανεμίζεται με τις τεράστιες αυξήσεις στην ενέργεια και στα βασικά για τη ζωή αγαθά. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται πως οι εργαζόμενοι πληρώνουν και την ανάπτυξη των βιομηχάνων, όπως πληρώνουν και τον πόλεμο τους!


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε από από τη διεκδίκηση όλων όσων μας ανήκουν!


Δυναμώνουμε τον αγώνα για να υπογραφεί άμεσα Συλλογική Σύμβαση με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου.


Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράση στην κατεύθυνση αυτή αλλά και για την επιτυχία της απεργίας στις 6 Απρίλη.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.