Στάσεις Εργασίας στην φαρμακοβιομηχανία Boehringer με αίτημα την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι στάσεις εργασίας στην φαρμακοβιομηχανία Boehringer Ing. Ελλάς ΑΕ, που κάλεσε το επιχειρησιακό σωματείο υλοποιώντας την απόφαση της Γ.Σ. των εργαζομένων.

Η σχεδόν καθολική συμμετοχή διέψευσε κατηγορηματικά την έρπουσα φημολογία των προηγούμενων ημερών ότι οι εργαζόμενοι δεν θα συμμετέχουν κλπ.

Στην συγκέντρωση μίλησαν ο Πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου Παναγιώτης Μιχαηλίδης που χαιρέτησε την σχεδόν καθολική συμμετοχή και απάντησε στα διάφορα επιχειρήματα της εργοδοσίας σχετικά με την ματαιότητα των αγώνων, το οτι είμαστε μια οικογένεια κλπ.

Ενημέρωσε σχετικά με την συνάντηση που καλεί η εργοδοσία, την Τετάρτη 20/07/2022 σχετικά με τα αιτήματα και εξήγησε ότι η μαζική αυτή συμμετοχή της πρωινής βάρδιας καθώς και η προμηνυόμενη  για τις άλλες δύο, όπως επίσης και η επιτυχία των στάσεων της Δευτέρας 18/07/2022, θα αποτελέσουν κλειδί για την επίλυση των ζωτικών ζητημάτων που έχουν τεθεί.

Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε αγωνιστική δυνατότητα προκειμένου να κερδίσουν αυτά που δικαιούνται, από την επιτυχία της εταιρείας σε όλους τους δείκτες αποτελεσμάτων, κατανοώντας ότι όλα αυτά είναι ο δικός τους ιδρώτας δικαιωματικά, καθώς είναι αυτοί που γυρίζουν τον τροχό της κερδοφορίας της  Boehringer.

Στην συνέχεια χαιρέτισε ο πρόεδρος  του κλαδικού συνδικάτου Στάθης Σταθουλόπουλος που μίλησε για την ενιαία στάση των εργοδοτών του κλάδου και σχετικά με τον αγώνα  των εργαζομένων για την υπογραφή της κλαδικής ΣΣΕ.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.