Ανακοίνωση του Συνδικάτου Φαρμάκου για την Unipharma – Intermed.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

TRADE UNION OF MEDICINE, COSMETICS & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA, PIRAEUS & ISLANDS

Χαλκοκονδύλη 56, 1ος ορ, γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 2105232760 , φαξ 2105247494

E – mail: syndfarm@yahoo.gr

ΑΡ. ΠΡΩΤ 1904                                                                                     

Αθήνα 2/11/21

Συναδέλφισσες συνάδελφοι σε Unipharma – Intermed.

 Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το καλοκαίρι του 2021 ψήφισε το νόμο έκτρωμα Χατζηδάκη που προσθέτει νέα δεινά σε όλη την εργατική τάξη. Μέσα από τις μεγάλες απεργίες του Ιουνίου και οιεργαζόμενοι του κλάδου μας  απαίτησαν να πεταχτεί στα σκουπίδια και να μην εφαρμοστεί. Αυτός ο νόμος προστέθηκε στην αντεργατικήεπίθεση που δεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, για να συνεχίσει το μεγάλο κεφάλαιο απρόσκοπτα την εκμετάλλευση του πλούτου που παράγουμεκαι να αυξάνει την κερδοφορία του. 

 Φέρνει πιο επιτακτικά τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας κάτι που ζείτε  έντονα τα τελευταία χρόνια, αφού και η unipharma- intermed πρόσθεσε το διάλειμμα στο 8ωρο και έχει την απαίτηση από 7:30- 15:45 ( με ένα 15λεπτο διάλειμμα) να είστε στο πόστο σας. Γνωρίζετε πολύ καλά συναδέλφους σας που απολύθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να δουλέψουν 6ημερα ή που τόλμησαν να ζητήσουν άδεια ειδικού σκοπού.Ακόμα και περιπτώσεις που αντέδρασαν όταν ενημερώθηκαν ότι το πόστο τους θα γίνει 7ημερο. Κάθε φορά στέλνοντας μας στις μεγάλες λίστες της ανεργίας. 

 Για αυτό και η εργοδοσία της unipharma-intermed έχει εντείνει την επίθεση στο κλαδικό συνδικάτο μας είτε λέγοντας με πρόσχημα την πανδημία ότι δεν μπορεί να ενημερώνει για τις εξελίξεις μέσα στα εργοστάσια, είτε με εξώδικα, είτε φέρνοντας την αστυνομία γιατί παρευρίσκονται έξω από το χώρο «ύποπτα στοιχεία». Δείχνοντας τον πραγματικό τους φόβο την πιθανότητα αφύπνισης και διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, που λιώνουμε στις μηχανές, στα διάφορα πόστα σε όλο τον κλάδο. Με τελευταίο περιστατικό την μήνυση που έκανε η εργοδοσία της unipharma-intermed στα μέλη του συνδικάτου μας που παρουσιάζουν εκπομπή ραδιοφώνου κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 18:00 μέσα από την συχνότητα του Web radio του ΠΑΜΕ με τις εξελίξεις του κλάδου φαρμάκου. 

 Θέλουν κάθε φωνή που υψώνεται να την κόβουν από τη ρίζα. Κάνουμε καθαρό προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι κατάκτηση και δικαίωμα μας να ενημερώνουμε και να  καλούμε τους συναδέλφους μας να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν με όλους τους τρόπους που είναι εφικτό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο και να θυμώνει την μεγαλοεργοδοσια του κλάδου μας. 

 Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα να συσπειρωθούμε στο συνδικάτο φαρμάκου να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες για ζωή με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα

Όλοι στα Συνδικάτα-Όλοι στον αγώνα!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.