Αλληλεγγύη και μέτρα προστασίας για τους πληγέντες και τους εργαζόμενους

Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις πυρκαγιές, στο προσωπικό της πυροσβεστικής και των άλλων δημόσιων υπηρεσιών που δίνουν ηρωική μάχη σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτή την ώρα που οι πυρκαγιές μαίνονται σε όλη σχεδόν την χώρα, ύψιστης σημασίας είναι να διατεθούν όλες οι δυνάμεις και τα μέσα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ζωής του λαού και του βιος του στις περιοχές  που πλήττονται. 

Για μια ακόμα φορά, βιώνουμε τις συνέπειες των διαχρονικών πολιτικών όλων των κυβενρήσεων που, θυσιάζουν τις ανάγκες των εργαζομένων και την προστασία του περιβάλλοντος στον βωμό του κέρδους. 

Το Συνδικάτο μας, μαζί με την Ομοσπονδία του κλάδου, πραγματοποίησαν ήδη παρέμβαση στον ΣΦΕΕ και σε διευθύνσεις εταιρειών που βρίσκονται σε περιοχές που πλήττονται απο τις πυρκαγιές για την προστασία των εργαζομένων.

Σε καμία περίπτωση να μην δεχτεί εργαζόμενος ή εργαζόμενη που απειλείται το σπίτι του πίεση από οποιονδήποτε εργοδότη για να παραμείνει στη δουλειά. Να χορηγηθεί άδεια με αποδοχές στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που έχουν υποστεί καταστροφές.

Μαζί με την Ομοσπονδία μας και όλα τα ταξικά συνδικάτα αγωνιζόμαστε για όλα τα μέτρα προστασίας, για την επόμενη μέρα της ζωής των πληγέντων, των εργαζομένων.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, καλούμε τούς συναδέλφους να είναι σε επικοινωνία με το Συνδικάτο.  

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.