50 χρόνια Πολυτεχνείο: Συνεχίζουμε αγωνιστικά! Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής συμμετείχε αγωνιστικά στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, αναδεικνύοντας τόσο οτι τα μηνύματα της παλλαϊκής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, των ημερών πρίν και μετά, είναι επίκαιρα στο σήμερα, όσο και το γεγονός οτι οι λαοί όλου του κόσμου, αν πιστέψουν στην δύναμη τους, είναι οι μόνοι που μπορούν να κινήσουν τα γρανάζια της ιστορίας μπροστά! Αρχικά, την Πέμπτη 16 Νοέμβρη, μαζί με συνδικάτα της Αθήνας, συμμετείχε στην κατάθεση στεφάνων στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, στην Πατησίων.

Το μήνυμα της πάλης των λαών ακούστηκε σε όλο το κέντρο της Αθήνας, στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο δεκάδων χιλιάδων λαού και νεολαίας και στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Η πάλη των λαών όλου του κόσμου δεν πρόκειται να σταματήσει, είναι πάντα επίκαιρη και αναγκαία ενάντια σε κάθε κυβέρνηση του κεφαλαίου, σε κάθε δυνάστη και εκμεταλλευτή, σε κάθε χώρα της γης. Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αποτελούν και θα αποτελούν έμπνευση για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.