Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων, (Αγ Φιλοθέης 5β πλατεία Μητροπόλεως) από τις 9.00 πμ. έως τις 2.00μμ
Τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοιού, η θλιβερή εικόνα του συστήματος υγείας, οι αυξημένες ανάγκες για αίμα, κάνουν αναγκαία τη μαζική συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία του ΠΑΜΕ την Κυριακή 22 Νοέμβρη 2020.
Καλούμε τα σωματεία να κάνουν δική τους υπόθεση την αυξημένη συμμετοχή στην νέα αιμοδοσία.
Καλούμε νέους και παλιούς αιμοδότες να σημειώσουν την ημερομηνία 22 Νοεμβρίου και να πάρουν τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να μπορέσουν να δώσουν αίμα. Είναι ανάγκη να αυξήσουμε τον αριθμό εθελοντών αιμοδοτών ώστε να μπορεί το ΠΑΜΕ να ανταποκριθεί στην ζήτηση που προκύπτει από εργατικά ατυχήματα ή άλλες ασθένειες.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.