1η Μάη 2022: Τιμάμε αγωνιστικά την παγκόσμια μέρα της εργατικής τάξης!

Όλοι, την Κυριακή 1η Μάη, στις 10:30 π.μ., στην απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων, στην πλ. Συντάγματος!

Η 1η Μάη δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!

Από το Σικάγο το 1886, τη Θεσσαλονίκη το 1936 έως και σήμερα, η εργατική τάξη σε όλο τον κόσμο απέδειξε οτι όταν η ίδια το θελήσει, βγαίνει πάντα στο προσκήνιο νικήτρια. Το ζήτημα της δουλειάς με σύγχρονα δικαιώματα ήταν και είναι πάντα επίκαιρο και δίκαιο, γιατί ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας, στα δικαιώματα που μπορούμε το 2022 να έχουμε στη δουλειά και στη ζωή μας και μόνο εμείς, μέσα από τα Συνδικάτα μας, μπορούμε να επιβάλλουμε!

Ο αγώνας για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, για αυξήσεις στους μισθούς που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας, πρέπει να ριζώσει μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς, μέσα από σωματειακές επιτροπές και ένα ισχυρό και μαζικό Συνδικάτο Φαρμάκου.

Η σωστή πλευρά της Ιστορίας επιτάσσει το καθήκον της έκφρασης γνήσιας και αληθινής αλληλεγγύης του ελληνικού λαού σε κάθε λαό που δοκιμάζεται, από την Ουκρανία, μέχρι τη Συρία και την Παλαιστίνη.

Η 1η Μάη είναι η παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης σε όλο τον κόσμο! Μπροστά στις επιταγές της κοινωνικής συναίνεσης για να τα “βγάλουμε πέρα”, βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Ισχυροποιούμε το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, οργανώνουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

ΕΛΠΙΔΑ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

“…ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ (…)ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΞΕΣΠΑΝΕ…”

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 1η ΜΑΗ, ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ., ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.