Κάλεσμα συμμετοχής για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, το Σάββατο 29/1, στις 11:30 π.μ., από προέδρους Συνδικάτων της Αττικής

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη μεγάλη αγωνιστική συγκέντρωση το Σάββατο 29 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στο Σύνταγμα, για την προστασία της ζωής των εργαζομένων και τη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων, απευθύνουν με δηλώσεις τους εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων της Αττικής.

Καλούν τους εργαζόμενους της Αττικής να ενώσουμε τη φωνή τους με τους εργαζόμενους από την Πάτρα που καταφθάνουν με κάθε μέσο για να διαδηλώσουν στην Αθήνα. Να διεκδικήσουν μέτρα προστασίας του λαού από τις φυσικές καταστροφές.

Το Σάββατο 29 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στο Σύνταγμα, οι εργαζόμενοι του κλάδου θα δώσουν βροντερό «παρών», θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους εργαζόμενους της Πάτρας για να δείξουμε ότι οι εργαζόμενοι πραγματικά έχουν τη δύναμη να ανατρέψουν αυτή την πολιτική, ότι έχουν τη δύναμη να επιβάλουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα, είτε αφορούν τις φυσικές καταστροφές, είτε αφορούν τα δικαιώματα στους χώρους δουλειάς, την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ, υπογράμμισε ο Στάθης Σταθουλόπουλος, πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων στο Φάρμακο Αττικής.

Καλούμε στη μεγάλη συγκέντρωση το Σάββατο 29 Γενάρη στις 11.30 π.μ. στο Σύνταγμα, να ενώσουμε τη φωνή μας με τον λαό της Πάτρας, διεκδικώντας όλα όσα μας ανήκουν, τόνισε ο Σπύρος Κωνσταντάς, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Η οργή και η αγανάκτηση, που δικαιολογημένα νιώθουν οι εργαζόμενοι με τα όσα συνέβησαν με την κακοκαιρία, να εκφραστεί με μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του Σαββάτου, γιατί όπως λέει και η αφίσα της Δημοτικής Αρχής Πάτρας και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας «Τίποτε δεν μας χαρίστηκε, όλα κατακτιούνται» και με αυτό θα υποδεχτούμε αγωνιστικά και τη μηχανοκίνητη πορεία των Συνδικάτων και των μαζικών φορέων της Πάτρας, ενώνοντας τις φωνές μας, διεκδικώντας συνολικά μέτρα προστασίας για τη ζωή μας, σημείωσε η Ντίνα Γκογκάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Το Σάββατο 29 Γενάρη στις 11.30 π.μ. υποδεχόμαστε τους εργαζόμενους της Πάτρας, όλοι μαζί οι εργαζόμενοι παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας, διεκδικούμε άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής μας, διεκδικούμε το αυτονόητο για τον 21ο αιώνα, να μη κινδυνεύουμε όταν χιονίζει, όταν έχει ζέστη ή όταν βρέχει, σημείωσε ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ). Διεκδικούμε, συνέχισε, το αυτονόητο, να προστατεύουμε την υγεία μας, κάτω τα χέρια από τα δικαιώματά μας.

Η οργή και η αγανάκτησή μας πρέπει τώρα να γίνει οργανωμένη δύναμη. Όλοι το Σάββατο στις 11.30 π.μ., στο Σύνταγμα. Το Συνδικάτο μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου ενώνουμε τη φωνή μας με τους συναδέλφους από την Πάτρα και τους εργαζόμενους της Αττικής, για υγεία, ασφάλεια, εισόδημα και δουλειά. επισήμανε ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.